Torrent, immers en la setmana de la Dona

Torrent, immers en la setmana de la Dona

La Setmana de la Dona de Torrent ha viscut una infinitat d’activitats des del passat 2 de març. Però no solament açò sinó que des de l’Ajuntament s’ha llançat en les xarxes socials diferents anuncis realitzats per voluntaris en els quals se cerca conscienciar a la població sobre la igualtat entre gèneres. L’últim dels capítols es presentarà al llarg del dia de hui en el tradicional menjar en la qual es lliura el Premi Dona Atenea. Entre les activitats que s’han realitzat al llarg d’esta setmana estan exposicions, trobada on escriptors, marxes i jocs, tallers, el lliurament de premis Atenea 2018, entre altres.

A més, de les activitats i els anuncis realitzats des de l’Ajuntament i l’àrea d’Igualtat, també es realitzaran diverses accions que tenen la seua continuïtat en el temps com són el repartiment de tovalloners i gots amb missatges pro igualtat amb la finalitat de fer visible la lluita per la igualtat de gènere. Seran al voltant de 675 tovalloners i 5.000 gots els que es repartisquen entre les diferents comissions falleres segons ha explicat Jesús Ros, alcalde de Torrent.

Una de les activitats que més ha agradat ha sigut l’obra de teatre “Creatives en atur” que han pogut gaudir els alumnes dels centres educatius de la ciutat. El saló d’actes del consistori va ser l’escenari escollit per a representar esta obra que transmet diferents valors per a fomentar la igualtat de gènere a través d’un recorregut per la història de la dona.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =