caixa popular

Torrent inicia les obres de la nova xarxa pluvial de Gómez Ferrer

Amb esta actuació es pretén reduir les inundacions en episodis de pluges torrencials en la ciutat

Torrent inicia les obres de la nova xarxa pluvial de Gómez Ferrer
14/08/2017 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Aigües de l’Horta, executarà l’obra d”Ampliació de la xarxa pluvial i millora del drenatge en el carrer Gómez Ferrer’, que donarà inici el pròxim 16 d’agost i la finalització del qual està prevista per a la segona setmana de setembre.

L’obra consisteix a executar un nou col·lector pluvial d’1.000 mm de diàmetre amb la finalitat de reduir les inundacions en episodis de pluges torrencials. Per a açò, s’augmentaran els sistemes de captació en el mateix carrer i es reconnectaran els ja existents. El nou col·lector, de 160 metres de longitud i que s’ha pressupostat en 230.000 euros, facilitarà la connexió de col·lectors pluvials secundaris dels carrers adjacents.

“Amb esta actuació es pretén reduir les inundacions en episodis de pluges torrencials en la ciutat”, explica la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, qui recorda que “en l’actualitat existeixen punts baixos on es produeixen embassades en episodis de pluges, situació que afecta notablement tant a vehicles com a vianants”.

El passat any ja es va executar una obra d’adequació viària dels carrers Sant Tomás, Almeria i Andorra, on es va incloure la renovació del sistema de clavegueram dels carrers i es va optar per executar un sistema separatiu. Actualment el col·lector pluvial procedent d’aquests carrers acaba abocant a la xarxa unitària del carrer Gómez Ferrer, per la qual cosa un altre dels objectius principals del present projecte és desconnectar este col·lector pluvial del sistema unitari i donar-li continuïtat fins al pluvial existent en el carrer València.

A causa de l’execució d’estes obres, el tràfic quedarà inhabilitat per a autobusos i estarà permés l’accés a turismes veïnals i de comerç en el carrer Gómez Ferrer des de la Plaça Bisbe Benlloch fins als carrers de Sant Cayetano i Sant Tomás. Les parades d’autobús situades en el mateix carrer també quedaran inhabilitades amb la possibilitat d’agafar el transport públic en la parada de la carretera de Picanya, carrer València i carrer Ramón y Cajal. Les obres no impediran el pas de vianants per la vorera.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 16 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata