caixa popular

Torrent clausura les I Jornades d'especialització contra la Violència de Gènere

Torrent clausura les I Jornades d'especialització contra la Violència de Gènere
14/11/2016 -

La Casa de la Dóna de Torrent ha acollit aquest divendres la segona sessió de les jornades d’especialització en violència de gènere, protecció jurídica a les víctimes i no victimització. Unes jornades que van començar ahir amb tres taules rodones i en les quals han participat més de 250 persones entre membres de les FCS, agents socials, associacions, advocats, criminòlegs i col·lectius interessats en la temàtica.

Aquest divendres s’ha celebrat una taula rodona amb el tema “Violència de gènere i no victimització” amb experts com a professors, lletrats, periodistes i inspectors en la matèria. A continuació ha tingut lloc un debat obert en el qual els participants podien participar aportant les seues experiències i contrastant opinions i postures. Finalment ha tingut lloc una exposició sobre els nous models d’associacionisme de dones supervivents.

La clausura de les jornades ha estat presidida pel regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo i la regidora de Polítiques d’Igualtat i de la Dona. Tots dos, han agraït la participació de tots els ponents i recalcat la importància d’aquestes jornades que formen als col·lectius que diàriament treballen per prevenir i detectar la violència de gènere.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou