caixa popular

Torrent celebra el Dimarts Sant amb multitud d'actes i processons

Ecce-Homo, Crucifixión i Flagelación van celebrar els seus trasllats processionals

Torrent celebra el Dimarts Sant amb multitud d'actes i processons
28/03/2018 -

Durant el Dimarts Sant a Torrent els trasllats i processons van inundar els carrers de la ciutat amb l’inconfusible so de cornetes i tambors.

La germanor del Ecce-Homo va iniciar el seu trasllat en la parròquia de Sant Luís Bertrán, acompanyada de les germanors Santa Sopar, Jesús de Medinaceli i Santa Faç. La jove germanor de la Crucifixión del Senyor va realitzar el seu trasllat i va estar acompanyada, a més, per la banda de cornetes i tambors Clau de Sol de Manises. La germanor de la Flagelación també va realitzar el seu recorregut habitual, de la mateixa manera que Set Paraules va tancar la programació d’actes del Dimarts Sant amb la processó penitencial “El Crist del Perdó”

A més es van celebrar el trasllat del Crist de la Bon Mort, el trasllat de les Tres Creus, així com altres actes com la processó de les Set Paraules i la dels Set Dolors de la Verge.

Aquesta nit es podrà seguir en directe la Trobada de la Verónica a través del canal de Youtube i pàgina de Facebook Ajuntament de Torrent.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dotze =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou