caixa popular

Torrent celebra el Focus Pime i Emprenedoria Horta Sud

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 6 de juliol en l’Antic Mercat de Torrent

Torrent celebra el Focus Pime i Emprenedoria Horta Sud

El Focus Pime i Emprenedoria Horta Sud començarà el pròxim 6 de juliol en l’Antic Mercat de Torrent on se celebrarà esta trobada empresarial amb l’objectiu d’aconseguir sinergies entre els emprenedors de la zona. El Principal objectiu és fomentar la cultura empresarial i crear oportunitats de negoci entre els assistents, segons assenyalava Jesús Casanova, Director del Centre Europeu d’empreses Innovadores de València (CEEI València).

El de Torrent serà el primer de les trobades que se celebren en la província de València als quals seguiran el d’Ontinyent, Villar del Arzobispo, Sagunt, Xàtiva, Utiel, Gandia i Alcoi. Este Focus Prevalga i Emprenedoria és una iniciativa promoguda pel CEEI València, l’Ajuntament de Torrent, Idea’t, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i la Direcció general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme. A més, col·laboren prop de 30 entitats en l’organització de l’esdeveniment.

En la jornada, que se celebrarà el pròxim 6 de juliol, se celebraran ponències de forma paral·lela amb la finalitat d’aconseguir aprofundir en els coneixements. Es reunirà experiències empresarials d’èxit en el territori, un gran nombre de ponents de gran qualitat i entitats representatives de l’ecosistema emprenedor amb l’objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l’emprenedoria a l’Horta Sud.

Segons han explicat els organitzadors, les jornades estan dirigides a les pimes amb necessitats d’innovació, pimes de sectors madurs, empreses joves innovadores, emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d’empresa i potencials emprenedors amb l’objectiu principal de detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + setze =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic