Torrent aposta per les llançadores d'ocupació

Presentacions, xarrades i una taula redona han sigut les activitats del programa

Torrent aposta per les llançadores d'ocupació

Torrent acull el primer encontre empresarial de Construint Ocupació en la ciutat organitzat per les Llançadores d’Ocupació de Torrent i València. Els actes, organitzats per l’Ajuntament de Torrent i IDEA’T, han donat inici a les 9.00 hores en el saló d’actes de la Casa de la Dóna amb la recepció dels assistents i s’han perllongat fins a les 13.30 hores.

El matí ha començat amb la recepció dels assistents i la presentació institucional d’Andrés Campos, regidor de l’Àrea de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent, i María Muñoz, gerent d’IDEA’T, i la presentació del Programa de Llançadores.

Els assistents han tingut l’ocasió de conéixer les Llançadores d’Ocupació i després de la xarrada sobre la responsabilitat social corporativa, la taula redona sobre les habilitats i competències futures per a l’ocupació i la xarrada motivacional sobre la felicitat com a clau competitiva han conegut els nous enfocaments, eines alternatives i les noves perspectives per a abordar la cerca d’ocupació.

Construint Ocupació és un espai d’encontre entre l’administració pública, les empreses del teixit empresarial de la zona i les persones aturades que cerquen una oportunitat laboral. La Llançadora d’Ocupació de Torrent està format per 20 persones amb l’objectiu d’aconseguir una ocupació o desenvolupar una iniciativa emprenedora d’acord amb el perfil professional.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =