Torrent aposta per la formació de les persones aturades del municipi

Torrent aposta per la formació de les persones aturades del municipi
09/07/2016 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, va organitzar un curs de “Creació i Gestió de Microempreses” subvencionat per SERVEF, que va finalitzar el passat dia 30 de juny. Aquest curs es va oferir a les persones aturades del nostre municipi amb l’objectiu de capacitar-les per a desenvolupar tasques en l’àmbit de l’administració i la gestió de microempreses, que els permeta en un futur tenir més possibilitats a l’hora d’accedir a un lloc de treball.

Tots els alumnes i alumnes que van realitzar aquest curs, van tenir l’oportunitat de realitzar les seues pràctiques en diferents empreses:

• SIMOTEC, Servei Tècnic Informàtic
• CEMA CONSULTING ENGINYERIA I CONSTRUCCIÓ S.L.
• HERNÁNDEZ RUBIO
• SISCOPEL S.L.
• AMADOR ALCARRIA S.L.

Andrés Campos, regidor de Modernització ha destacat que “aquestes pràctiques d’empreses, han oferit als alumnes del curs una experiència molt important a l’hora de desenvolupar-se laboralment, en el que a gestió de microempreses es refereix. A més, és un gran complement a la teoria rebuda en el curs. És per açò, que des de l’Ajuntament de Torrent volem agrair a aquestes empreses la seua col·laboració en la formació dels nostres veïns i veïnes”. Aquest curs se suma ja a tots els que l’empresa municipal IDEA’T ofereix al llarg de l’any per a seguir formant als aturats de la nostra ciutat, amb l’esperança i l’objectiu que adquirisquen els coneixements i les capacitats necessàries per a trobar un lloc de treball.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra