Torrent acull les finals del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés

Dos equips torrentins jugaran per obtenir la victòria en la final Primera i en la Tercera

Torrent acull les finals del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés

La setmana passada es va presentar les finals de la 42º edició del Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés, en les categories corresponents a escoles i trinquets. Torrent acollirà les finals d’este campionat que se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol en el trinquet José María Veguer, situat en el carrer València número 34.

La presentació va comptar amb l’assistència del responsable de comunicació i relacions externes del Tall Engonals, Pau Pérez Rico; el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán; el Coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner i de la regidora d’Esports de Torrent, Nadia Marín. “En uns pocs anys hem recuperat la pilota a Torrent, i estes finals sempre seran molt bé acollides en el nostre trinquet. La nostra ciutat vol ser un municipi pilotari, mitjançant la difusió i promoció dins del món de les falles i l’escola local”, va destacar la regidora.

Dos equips torrentins jugaran este cap de setmana per alçar-se amb la victòria; el CPV Trinquet Torrent A, que s’enfrontarà al CPV Alfara d’Algímia en la final Primera, el dissabte a les 19 h. I el diumenge a la mateixa hora, se celebrarà la final Tercera amb el Torrent C i el Riba-Roja B.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + huit =