Torrent acull el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme

A més, el trinquet José María Veguer celebra el Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés, on dos equips torrentins disputaran les finals

Torrent acull el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme

Este cap de setmana, l’esport és el protagonista a Torrent. D’una banda, es celebra el Campionat d’Espanya Promesa d’Atletisme. Durant dissabte i diumenge, el Parc Central acollirà un gran nombre d’activitats i competicions atlètiques.

D’altra banda, s’ha organitzat a la ciutat el Campionat Autonòmic de Galotxa Gran Trofeu El Corte Inglés al trinquet José Maria Veguer. Dos equips torrentins jugaran este cap de setmana per tal d’aconseguir la victòria. Dissabte a les 19.00 h, el CPV Trinquet Torrent A s’enfrontarà al CPV Alfara d’Algímia en la final primera. Diumenge a la mateixa hora es celebrarà la final tercera amb el Torrent C i el Riba-roja B.

Com tots els caps de setmana, el Centre Ambiental del Vedat ha preparat una programació molt divertida per a este cap de setmana. Dissabte a partir de les 10.30 h, els torrentins i torrentines podran gaudir de diferents classes per a aprendre a diferenciar els tipus d’oli d’oliva que hi ha i les varietats en funció de les olives.

L’associació del barri els Caragols ha preparat una jornada de festa, que durarà tot el dia, per a gaudir d’un dissabte molt divertit. La festa de la xicalla, jocs, playbacks, sopar i una discomòbil són algunes de les activitats preparades.

També en la jornada de dissabte, la germandat Negacions de Pere ha preparat un certamen de bandes, on les cornetes i els tambors seran els protagonistes.

L’escola Ritme de Ball ha organitzat el seu final de curs amb una exhibició on l’alumnat ballarà i mostrarà tot l’aprés durant els curs. A més, el diners recaptats amb les entrades aniran íntegrament destinats a l’escoleta que pertany a la Casa de la Caritat. Diumenge a les 12.00 h a l’Ajuntament.

La vesprada de dissabte, la comparsa mora Abbàssides celebren el seu 20é aniversari amb una festa al carrer de Cervantes des de les 17.00 h fins a les 03.00 h. I  per a acabar, la sala d’actes de l’Ajuntament acull, a les 18.30 h, la coronació de la reina de l’associació Amics de la Cultura Andalusa.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 5 =