caixa popular

Tornen els espectacles infantils a Burjajove 2017

Matí a partir de les 18 hores hi haurà una oficina de correus molt peculiar[:]

Tornen els espectacles infantils a Burjajove 2017
03/01/2017 -

Els espectacles infantils gratuïts tornen a Burjajove 2017 amb la posada en escena, en el Centre Cultural Tívoli, de Codi Postal 00, de la mà d’Engruna Teatre. Una representació diferent, especial i sorprenent que arribarà a Burjassot demà 4 de gener a les 18 hores per a presentar una oficina de correus d’allò més peculiar.

A esta oficina de correus arriben cartes i paquets des de tots els racons del món…. Si alguna cosa espanta, omple el cor o simplement és necessari que siga escoltat, les carteres d’esta oficina faran que arribe a bon port. Una oficina a través de la qual es descobreixen infinitat d’històries: d’amor, de viatges, de secrets…, “una experiència màgica i única en el món de la comunicació”, tal com la companyia ho descriu.

Una vesprada divertida, en la qual gaudir d’esta genial representació que des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Estefanía Ballesteros, a través de l’Agència Jove, s’ha programat per al gaudi de tots, ja que es tracta d’un espectacle pensat per a públic familiar. No hi ha excusa per a perdre-li-ho.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata