caixa popular

Torna el Mercat de Reis del Cabanyal

Més de 200 puestos t’esperen en aquest tradicional mercat nadalenc

Torna el Mercat de Reis del Cabanyal
04/01/2017 -

Ja queda menys perquè València torne a la normalitat. No obstant això, encara queda una de les celebracions més esperades, sobretot, pels xiquets: Els Reis. Per aquest motiu, s’ha convertit en tota una tradició passejar pels diferents mercats ambulants nadalencs de la nostra ciutat per a ultimar els detalls, i fer les compres d’última hora.

I com no podia ser d’una altra manera, un dels mercats més esperats és el Mercat de Reis del Cabanyal, situat al llarg de l’Avinguda Mediterrani, que tornarà a atraure, un any més, a milers de valencians que no solament van a la recerca dels millors regals de reis, sinó que a més també volen gaudir de l’ambient mariner del barri.

En aquest tradicional rastre nadalenc, que està obert des d’ahir, 3 de gener, podràs trobar més de 200 punts de venda amb tot tipus de productes, com a bijuteria, roba, joguets o dolços, entre altres.

El Mercat de Reis del Cabanyal es pot visitar des de les 10.00 fins a les 21.00 hores. Excepte el pròxim dia 5 de gener, que ampliarà fins a la matinada del dia 6 per als més ressagats.

A València Extra, t’informem de com arribar fins al clàssic Mercat de Reis del Cabanyal:

Autobús: El 19 (Parada en avinguda Mediterrani amb carrer de la Reina), el 81 (en l’Estació del Cabanyal) i el 32 (en el mercat del Cabanyal).

Tramvia: El 4 (Parada Doctor Lluch) i el 6 (Parada Mediterrani).

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 2 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata