caixa popular

Ticnegocios.es, Premi Sapiens del Col·legi d'Enginyers Informàtics de la CV

Ticnegocios.es, Premi Sapiens del Col·legi d'Enginyers Informàtics de la CV
17/04/2017 -

El projecte Tecnologia per als Negocis (Ticnegocios.es) de Càmera València ha sigut reconegut amb el Premi Sapiens al millor projecte tecnològic de la Comunitat Valenciana 2017. Tic Negocis és un portal que té com a objectiu fomentar la digitalització de les empreses mitjançant l’adopció de tecnologies de la informació i la comunicació.

Els Premis Sapiens, convocats pel Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana –COIICV- premien aquells projectes que siguen sinònim de saviesa, coneixement i intel·ligència i que difonguen a la societat elements íntimament lligats a la informàtica. El premi Sapiens reconeix en Ticnegocios.es eixa generació de coneixement per a aplicar-ho al sector empresarial, assessorant i incorporant eines innovadores a les pimes que volen desenvolupar els seus projectes apostant per la transformació digital i la base tecnològica.

El president de Càmera València, José Vicente Morata, va rebre el Premi Sapiens 2017 el passat 6 d’abril en una gala celebrada en el marc de la Setmana de la Informàtica que es va desenvolupar en el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV).feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata