caixa popular

Demà comença la tercera fase de renovació de carrers en el Cabanyal

Demà comença la tercera fase de renovació de carrers en el Cabanyal
18/09/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, ha anunciat que demà començarà la tercera fase de renovació d’infraestructures viàries i millores mediambientals i accessibilitat amb paviment fonoabsorbent en el Cabanyal-Canyamelar.

Tal com ha explicat Vicent Sarrià, les obres es desenvoluparan entre l’avinguda del Mediterrani i els carrers de Columbrets, Millars, Escalante, Progrés, José Benlliure, Los Angeles i Pare Luis Navarro.

En concret, l’àmbit d’actuació queda delimitat entre l’avinguda del Mediterrani, des del Mercat del Cabanyal fins al carrer del Doctor Lluch; carrer de Columbrets des del Mercat del Cabanyal fins al carrer de Sant Pere; el tram que discorre entre els carrers d’Escalante i Pare Luis Navarro; els carrers de Progrés, Escalante, José Benlliure i el carrer de Pare Luis Navarro des de l’avinguda del Mediterrani fins al carrer d’Amparo Guillem; i el tram de carrer dels Angeles comprés entre els carrers de Columbrets i Sol.

Segons ha assenyalat Vicent Sarrià, el total de la superfície que s’urbanitzarà és de 16.358 metres quadrats, dels que 6.791 seran de vorera, 7.940 de calçada, i 1.627 per a aparcament. Les obres tindran una duració de 14 setmanes, i el seu pressupost d’adjudicació és de 823.792 euros.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − set =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata