caixa popular

‘Teràpies’, el Teatre Faller reivindica la seua qualitat a Espai Rambleta

‘Teràpies’, el Teatre Faller reivindica la seua qualitat a Espai Rambleta
11/05/2017 -

Espai Rambleta ha inclòs en la seua programació l’espectacle ‘Teràpies’, de la falla Arxiduc Carles-Músic Gómis, guanyador de l’última edició; una clara mostra que el centre cultural recolza el Teatre Faller no solament com amateur, sinó com a arts escèniques professionals. El reconegut director valencià Alejandro Tortajada dirigeix aquesta comèdia terapèutica de Christopher Durang; una divertida, colorista i original posada en escena d’enamoriscaments complicats que tindrà lloc el pròxim diumenge 14 de maig a les 19.30 hores.

Alejandro Tortajada, porta temps treballant en la professionalització de col·lectius escènics amb excel·lents resultats. ‘Trilogia sense primavera’ (estrenada en febrer del 2016 amb èxit en el Micalet) o les seues incursions en Cabanyal Íntim són alguns dels muntatges pels quals ha destacat el jove dramaturg i director valencià.

Per altra banda, el 50% de la recaptació anirà destinada a “l’Associació Alanna”, que des del 2002 contribueix a l’assoliment i desenvolupament d’una societat inclusiva, sostenible i igualitària. Alanna treballa per la inclusió social i per a erradicar les desigualtats de gènere.

La inclusió de l’obra, vencedora de la “Categoria Llarga” en la seua temporada del 2017, respon a la política de suport a les arts locals duta a terme pel centre cultural de Sant Marcel·lí; una mostra més del suport que Rambleta dóna a la cultura valenciana i a les Falles. En la seua última cita, el Teatre Faller va reunir a més de 500 actors i actrius en un total de 74 obres.

Aquesta obra és un còctel molotov amb els següents ingredients: Pruden contesta en un impuls a l’anunci de Bru. Bru és molt sentimental i Pruden no ho suporta. Blai està fart i ja no entén el comportament de Bru. Pruden torna al seu psicoanalista, el Dr. Ferragut. Bru vol parlar amb la seua psicoanalista, la Dra. Marçal Andreu, el cambrer de “El Restaurant” barreja la coctelera. Ja tenim el nostre còctel, explosiu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 13 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata