caixa popular

Xavi Castillo imparteix en La Fàbrica un taller de teatre satíric i humorístic

Xavi Castillo imparteix en La Fàbrica un taller de teatre satíric i humorístic
15/05/2017 -

Mislata va iniciar ahir una nova edició del MAC, el festival d’arts escèniques que fins al pròxim 21 de maig portarà a la ciutat a les millors companyies de circ, teatre, dansa i música. La inauguració oficial del festival i de l’exposició “5 anys de MAC” va ser ahir, però l’Ajuntament de la ciutat porta ja diverses setmanes celebrant activitats prèvies, com el taller “El bufó en l’actualitat” que imparteix Xavi Castillo i el taller “d’Introducció al circ”, que imparteix La Finestra Nou Circ.

Durant tota aquesta setmana, el popular còmic valencià Xavi Castillo està explicant als seus alumnes en La Fàbrica les claus del teatre satíric i humorístic que han popularitzat a la seua companyia Pot de plom. D’una banda, el taller aprofundeix sobre la figura del bufó o el joglar, amb exercicis de teatre, de “rondalles” i contes populars. I després adapten totes aquestes tècniques en l’actualitat, per a tractar-les a més des d’un punt de vista satíric.

El centre sociocultural acull també durant aquests dies altre taller, emmarcat també dins de Mislata Art al Carrer. En aquesta ocasió es tracta d’un taller de circ i els alumnes aprenen tot el relacionat amb les arts circenses: acrobàcies, malabars, equilibris, clown, etc. En aquesta ocasió, el taller està impartit pels professionals de la companyia La Finestra Nou Circ.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic