Teatre gratuït per als xiquets de Paiporta amb la campanya 'Anem al teatre'

Teatre gratuït per als xiquets de Paiporta amb la campanya 'Anem al teatre'

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Paiporta assumirà enguany per primera vegada el cost de les entrades per a les xiquetes i xiquets de la localitat en la campanya ‘Anem al teatre’. Totes i tots els escolars tindran accés lliure a aquestes funcions, enfocades al coneixement primerenc del teatre. En edicions anteriors, les entrades costaven 3 euros.

Des de la regidoria de Cultura s’ha volgut prendre aquesta mesura “ja que s’havia detectat que, per a algunes famílies, l’entrada suposava una barrera i, fins i tot, hi havia xiquetes i xiquets que no acudien”, ha explicat el regidor de Cultura, Alberto Torralba. Amb la gratuïtat de les funcions “garantim que tots i totes puguen conéixer de prop aquest art, independentment de la situació econòmica familiar”, ha conclòs Torralba.

‘Anem al teatre’ és una iniciativa de Paiporta i 24 municipis més de l’Horta, la Ribera, el Camp de Morvedre i el Camp de Túria per a apropar la població escolar a les arts escèniques. En total, passaran per les butaques de l’Auditori Municipal uns 2.300 xiquets i xiquetes paiportines en les 10 funcions programades.

Les 10 representacions es repartiran entre quatre obres diferents, cadascuna d’elles adaptada a les edats per a les quals estan programades, des de l’escola infantil fins a preescolar i educació Primària. Les funcions són ‘La gran recepta de Mina i Zeta’, ‘Les cartes del Quixot’, ‘Ciència Club Clown’ i ‘Diferències clowntastròfiques’.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =