Art en estat pur en el Teatre Círculo de Benimaclet

El Teatre Círculo està situat en el carrer Prudenci Alcón i Mateu, 3 de Benimaclet

Foto: facebook.com/salateatrocirculo

Art en estat pur en el Teatre Círculo de Benimaclet
27/06/2017 -

El barri de Benimaclet és considerat com un dels barris més actius de la ciutat de València on, a més, sempre han apostat per acostar la cultura a tots els veïns, gràcies a l’organització de diferents iniciatives tant a peu de carrer, com en els diferents locals del barri. I un d’ells, sens dubte, és el Teatre Círculo.

Centrat en produccions pròpies, que no solament volen rescatar el millor d’aquest art, sinó a més apostar pel compromís social, aquest teatre independent, amb més de 20 anys de trajectòria, va obrir una nova sala en Benimaclet, amb l’objectiu de fer gaudir, emocionar i, en definitiva, fer sentir a tots els assistents, a través d’un treball artístic de qualitat.

La sala del Teatre Círculo de Benimaclet està situada en el carrer Prudenci Alcón i Mateu, 3, al final del carrer Murta. Una ubicació que li permet acostar-se a un públic més jove, però també a un barri que creu fermament en la importància de les accions culturals. D’aquesta manera, el Teatre Círculo ofereix una programació innovadora, amb un contingut social, i, per descomptat, amb projectes que fan reflexionar a tots i cadascun dels espectadors.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + eighteen =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra