Tarifa plana nocturna per a l’aparcament de la Plaça de la Reina

Foto: Carlesmari

Tarifa plana nocturna per a l’aparcament de la Plaça de la Reina

El regidor de Desenvolupament Urbà i president del Consell d’Administració d’AUMSA, Vicent Sarrià, ha anunciat que l’aparcament de la plaça de la Reina ha aprovat una tarifa plana reduïda de 5,95 euros per a la franja horària compresa entre les 22.00 hores i les 6.00 hores. Es tracta, segons ha explicat, “d’una mesura que s’inclou en les accions empreses des del Govern municipal en el marc de l’engegada del pla de protecció del carril bus”.

La Societat Municipal AUMSA és responsable de l’explotació de l’aparcament públic situat en la plaça de la Reina d’aquesta ciutat, des del dia 2 de desembre de 2015. Aquest aparcament compta amb 348 places distribuïdes en dues plantes de soterrani, en règim de lloguer mensual i en rotació. El preu de l’hora en rotació és de 2,80 euros, per la qual cosa a partir de les dues hores d’estacionament, comença a aplicar-se la reducció de preu.

Sarrià ha posat l’accent que es tracta d’una mesura que “completa” les propostes alternatives dirigides als usuaris i usaries de l’aparcament en el carril bus nocturn. Però, també, té com a objectiu “pal·liar els efectes que les mesures de protecció del carril bus puguen tindre sobre el comerç o els locals del centre històric”.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

four × four =

obra pi escalante
nou cabaret enero 2018
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra