Primera fase dels tallers participatius de protecció de Ciutat Vella

Primera fase dels tallers participatius de protecció de Ciutat Vella

El pròxim 21 de març comencen els tallers participatius del PEP de Ciutat Vella que recorreran tots els barris de manera itinerant per a fer un diagnòstic del districte que servisca de guia per a la resta del procés.

La Delegació d’Urbanisme i Habitatge que dirigeix Vicent Sarrià ha engegat la redacció del Pla Especial de Protecció (PEP) de Ciutat Vella, que serà el document que ordenarà i planificarà Ciutat Vella per als pròxims anys en matèria urbanística, i definirà la regulació de totes les intervencions que es realitzen en els edificis i espais lliures públics i privats inclosos en l’àmbit del Pla.

Vicent Sarrià s’ha marcat com a objectiu per a aquest pla augmentar el nivell de participació exigit per llei, passant de la participació reactiva (elaborar el pla i exposar-ho al públic per a realitzar al·legacions) a la participació activa (participar en l’elaboració del document des del principi).

Per a açò, el pròxim 21 de març comença una primera fase amb tallers participatius que recorreran els barris del districte de forma itinerant, amb la intenció de generar espais d’implicació ciutadana oberts a tota la població.

Els tallers de participació de la primera ronda tenen per objectiu asseure el diagnòstic propositiu de manera col·lectiva. Es treballarà en grups de treball d’entre 8-10 persones entorn dels eixos en els quals el pla té competències: Patrimoni i Urbanisme, Infraestructura Verda i Usos i Activitats; amb la finalitat de completar el preanàlisi realitzat i territorialitzar els conflictes i les oportunitats detectades.

Els tallers tindran lloc les següents dates:

21 de març: CARME. Fonda de Morella (C/Fonda de Morella 2)
28 de març: MERCAT-VELLUTERS. Col·legi Major Rector Peset (Pl. Forn de Sant Nicolás 4).
04 d’abril: SEU-XEREA. Fonda de Morella (C/Fonda de Morella 2)
11 d’abril: SANT FRANCESC. Muvim (C/Quevedo 10)

Per a assistir a aquests tallers, les persones han d’apuntar-se en el mail participa@cercle.es, amb la possibilitat d’acudir en horari de matí o de vesprades.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + divuit =