caixa popular

Taller de memòria per a majors

Taller de memòria per a majors
13/11/2017 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol, a través de la regidoria de Benestar Social, ha posat en marxa un taller d’estimulació de la memòria, dirigit a persones majors de 60 anys.

El taller, que ha començat hui a la Llar del Jubilat, ha despertat tant interés entre la població que s’han hagut de fer dos grups: un grup es reunirà els dilluns i altre els dimecres amb un total de 32 participants.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels i les majors, aquest taller, impartit per la psicòloga de l’Ajuntament, Vanessa Sánchez Càmera, pretén exercitar la ment dels i les participants per a contribuir a reduir els quotidians lapsus de memòria d’aquest sector poblacional tals com a quina cosa venia jo ací?, o com es deia la filla del perruquer?

La memòria no té edat. Per això, aquest taller ofereix un gran nombre d’eficaços i divertits exercicis d’atenció i concentració, de percepció visual, de càlcul, de raonament abstracte, de llenguatge, de memòria, d’imaginació i d’orientació espacial que ajudaran a mantenir la ment activa i desperta, retardant l’envelliment del cervell i millorant les capacitats cognitives.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 8 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic