caixa popular

Productes de l'horta valenciana en el supermercat de Som Alimentació

El supermercat estarà obert per a tota la ciutadania a partir d’abril

Productes de l'horta valenciana en el supermercat de Som Alimentació
28/01/2018 -

La societat, cada vegada, està més conscienciada de la importància d’adquirir hàbits de vida saludable, entre els quals, sens dubte, destaca l’alimentació. I és aquesta idea de consumir productes sostenibles, locals i, especialment, saludables la que ha promogut que un grup de consumidors, després de fundar una cooperativa de consum, haja decidit obrir les portes d’un supermercat de proximitat, que veurà la llum pel mes d’abril.

Així, i a través del finançament col·lectiu, aquest grup s’ha proposat donar l’oportunitat a la ciutadania de consumir productes comprats, directament, als productors de l’horta valenciana. Per això, en aquest nou supermercat, els socis marcaran els criteris que han de complir els productes que es posaran a la venda, però no hi ha dubte que es prevaldran els productes de proximitat. D’aquesta manera, ja han comunicat que primer cercaran als voltants de València, després en la província i, si no, en les limítrofes, però que només procediran de l’estranger si el producte no es produeix a Espanya.

Per descomptat, aquest supermercat també garantirà que els productes hagen sigut produïts per empreses responsables, que a més de cuidar als seus treballadors, respecten el medi ambient, i compten amb segell ecològic.

Ja són al voltant de 155 socis, però esperen seguir creixent fins a l’obertura del supermercat, la ubicació del qual estarà pròxima a la Plaça Tierno Galván de València. Per a fer-se soci de Som Alimentació, tan sols és necessari realitzar un pagament mensual de sis euros al mes, o implicar-se com a voluntari, prestant serveis durant quatre hores mensuals. Això sí, el supermercat també estarà obert per a la resta de la ciutadania.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 8 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic