caixa popular

Pugen les taxes de l'Escola Oficial d'Idiomes de València

Els nivells des de l’A1 fins al C1 tindran un cost de 90 euros

Pugen les taxes de l'Escola Oficial d'Idiomes de València
05/07/2018 -

L’Escola Oficial d’Idiomes de València (EOI) es troba en ple període de preinscripció i matrícules, que estarà obert fins al pròxim 12 de juliol. No obstant això, els milers d’alumnes que volen començar o continuar estudiant en l’EOI s’han portat una desagradable sorpresa. I és que la Conselleria d’Educació ha incrementat considerablement les taxes de tots els idiomes per al pròxim curs.

Així, aquesta pujada de taxes, de fins a un 33%, ha fet que els nivells A1, A2, B1 i B2 passen de 67,28 euros a 90 euros, mentre que el nivell C2 supera els cent euros, passant de costar 94,18 euros a 105 euros. L’únic nivell que es veu beneficiat ha sigut el del C1 que es rebaixa fins als 90 euros per a equiparar-se amb els nivells inferiors.

Aquesta decisió de la Conselleria no ha agradat al sindicat docent STEPV per considerar que ha sigut una mesura que s’ha dut a terme de forma unilateral, sense comptar ni informar els alumnes, que són els principals perjudicats, ni els docents de l’EOI. Bé és cert que reconeixen que els preus no són elevats, si es comparen amb les taxes d’altres Comunitats Autònomes o amb acadèmies privades, però, així i tot, insisteixen que hauria de ser un servici completament gratuït.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 12 =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou