S’obri el termini d’inscripció en els Campus de Nadal de les Escoles Esportives Municipals

L’esport escolar serà protagonista en la Fundació Esportiva Municipal per Nadal amb quatre escoles esportives

valencia.es / pixabay.com

S’obri el termini d’inscripció en els Campus de Nadal de les Escoles Esportives Municipals
04/12/2016 -

La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb diverses federacions esportives, organitza les Escoles Esportives de Nadal, amb l’objecte d’afavorir la continuació dels aprenentatges a través de continguts esportius i lúdics encaminats a desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials. La iniciativa es desenvoluparà entre el 26 de desembre i el 5 de gener, la qual cosa permetrà també conciliar la vida familiar i laboral de les famílies.

El període de vacacions escolars, en este cas amb motiu del Nadal, és un moment ideal per a la realització d’activitats esportivoformatives dirigides als escolars entre 5 i 16 anys. “El nostre objectiu al crear estos campus en períodes vocacionals”, ha explicat la regidora d’Esports, Maite Girau, “atén les necessitats formatives dels menors d’una banda, i les dels pares i mares derivades de la seua vida laboral, d’una altra”.

El Complex Esportiu de la Petxina, el Pavelló del Cabanyal-Canyamelar i els poliesportius de Benimaclet, Verge del Carme-Beteró i el Pavelló de la Fontsanta acolliran les cinc escoles esportives de Nadal, dedicades als escacs, handbol, basquetbol, esgrima, hoquei, bàdminton i voleibol.

Les Escoles de Nadal es desenvoluparan en horari matinal, i oferiran continguts esportius i lúdics per a fomentar el desenvolupament formatiu i social dels alumnes. El preu d’estes escoles oscil·la entre els 60 i els 115 euros (en el cas de necessitar servici de menjador).

Els cinc projectes esportius oferiran un total de 430 places: 120 en el Complex Esportiu Cultural de la Petxina (multiesport), 40 places en el Poliesportiu del Cabanyal-Canyamelar (handbol), 90 places en el Poliesportiu de Benimaclet (basquetbol/esgrima), 150 places en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró (hoquei) i 30 places en el Pavelló de la Fontsanta (bàdminton/voleibol).

“Des de l’Ajuntament som conscients de les necessitats que els períodes de vacacions escolars desperten i treballem per a poder oferir solucions alternatives”, ha conclòs Maite Girau.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ocho + tres =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra