Qui som?

Acostar el punt extraordinari de la gent, de la informació, de la nostra cultura, dels nostres barris, dels nostres pobles i comarques i per descomptat, dels nostres grans esportistes. Així és València Extra.

Volem donar veu a tots, de forma plural, objectiva, rigorosa i també propera. Des del nostre particular punt de vista, informem diàriament de l’actualitat de la nostra terra. El nostre mitjà analitza tota l’actualitat i es fa ressò de les notícies d’última hora, successos, política i el més destacat de la Comunitat Valenciana.

Anàlisi, opinió, reportatges i una aposta pel contingut audiovisual conformen part de l’essència del que som i cada dia millorem per a oferir l’actualitat als nostres lectors i lectores.

Des de València Extra no volem deixar a ningú fora. Per això, el mitjà aposta per la nostra llengua i informa el 100% de tota l’actualitat en valencià però també vol donar l’oportunitat als milers de persones que no coneixen el nostre idioma perquè sí que coneguen tota la nostra cultura a través del nostre mitjà.

Des de cada barri recorrem les notícies més singulars, en cada poble parlem amb els veïns més autèntics i en cadascuna de les nostres ciutats trobem sens dubte, el punt extraordinari dels valencians.

En l’actualitat, València Extra ja es troba en un dels rànquings més alts i tot és gràcies als nostres lectors i lectores. València Extra compte ja amb més de 70.000 usuaris únics de la web i l’App València Extra. Així mateix, ja supera les 170.000 visites mensuals i compta amb un abast superior a les 500.000 persones en el nostre canal Facebook. València Extra creix cada dia gràcies a tots vosaltres.

Des de l’equip de València Extra us donem les gràcies per confiar en nosaltres i seguir l’actualitat cada dia al costat de nosaltres.

València Extra, el punt extraordinari de la informació

També podeu vore algunes dades dels nostres estimats lectors

Distribució demogràfica

Edad 7.4 % 18-24 25.5 % 25-34 29.7 % 35-44 20.2 % 45-54 13.3 % 55-64 3.9 % 65+ 30.0 % 22.5 % 15.0 % 7.5 % 0 % Sexo 56.5% 43.5% Hombres Mujeres

Direcció: Àlex Ladrón de Guevara, email: direccion@valenciaextra.com
Àrea tècnica: David Rodríguez Andrés; email: tecnico@valenciaextra.com
Redacció: Tania López , Sandra Paniagua Adelantado i Pablo Plaza. email: redaccion@valenciaextra.com
Col·laboradors: Ana María Tudorica, José Aledón Esbrí, Jorge Romero i Sergio Antolinos.
Àrea Publicitat:  Sandra Paniagua

 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres en l’adreça electrònica valenciaextra@valenciaextra.com.