40 anys fent valors Caixa popular

S’inaugura l’exposició “Error” de l’il·lustrador Ximo Abadía

Estudio 64

S’inaugura l’exposició “Error” de l’il·lustrador Ximo Abadía

Dissabte 5 de novembre es realitzarà la inauguració amb presència de l’il·lustrador i presentació del seu llibre Kamasutra para domingos lluviosos, publicat per Editorial Impedimenta, en la llibreria-galeria Estudio 64, Benicolet 2, Plaza de Benimaclet, 46020, València.

Ximo Abadía

En l’esdeveniment, programat per a les 19.30 hores, Ximo Abadia també signarà les seues últimes publicacions per a xiquets editades per l’editorial Tres Tigres Tristes.

“Error” arreplega tres projectes de l’il·lustrador: d’una banda, una col·lecció d’il·lustracions i esbossos realitzats per al seu llibre “Kamasutra para domingos lluviosos” publicat per Editorial Impedimenta.

Ximo Abadía

D’altra banda, il·lustracions inèdites i esbossos per a un nou projecte que produeix actualment sobre Méliès, i finalment algunes il·lustracions que està realitzant per a premsa, concretament per a El Español.

L’il·lustrador ha editat la seua obra amb editorials com SM, Sins entido, Diábolo Edicions, KettleDrummer Books, entre altres, i té una àmplia trajectòria tant en periòdics com en plataformes online.

En el seu lloc web es presenta així:

“M’agrada la terra, el desordre, les ceres, les pedres, perdre’m, els meus gossos, el grafit, les coses xicotetes, l’hort, embrutar-me i caminar descalç”.

La inauguració de l’exposició està organitzada per Estudio 64, amb la col·laboració de Cervezas Ambar.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra