caixa popular

Simone Zaza, més a prop que mai

Simone Zaza, més a prop que mai

Ja es pot parlar del “ex” davanter del West Ham, Simone Zaza? El seu nom ha estat lligat a un fet curiós: a l’eixida de Prandelli perquè no li aconseguien al davanter i altres peticions es va sumar de l’eixida de García Pitarch. La seua partida va donar finalment amb Alexanko assumint el càrrec, qui ha viatjat a Milà per a intentar tancar el cas.

La vesprada d’ahir Beppe Marotta, el director general de la Juventus, club amo de la passada del jugador italià, es va reunir amb Alexanko. A l’eixida de l’hotel on va conversar amb el director esportiu ho van assetjar els micròfons i ell solament va respondre: “Ha d’anar al València”.

La idea és que la incorporació arribe després d’una cessió fins que acabe la temporada i un acord econòmic que no s’ha ocultat: 18 milions d’euros i altres dos milions en concepte variable. És el que es parla a Itàlia i el que possiblement pagarà l’equip del Túria per a aconseguir els serveis del davanter.

Assumpte tancat? Després de tot eixe desastre que va començar eixe penúltim dia de l’any 2016, el fitxatge que semblava més difús pot estar molt prop de concretar-se.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dos =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou