caixa popular

Segueix l'alerta sanitària del pernil per 8 marques a la Comunitat

Segueix l'alerta sanitària del pernil per 8 marques a la Comunitat
26/06/2018 -

La Direcció general de Salut Pública de la Generalitat Valenciana manté encara l’alerta sanitària del pernil que afecta la Comunitat Valenciana. En total, es troben afectades 8 marques de carns i emotits els productes danyats de les quals han sigut retirats del mercat.

En concret es tracta de Jamón Bodega Alto de Aitana, Jamón Bodega Sierra Gorda, Aire de Mariola, Serranía de Ameta, El Galán, Jamones Croval, Don Enrique i Oro la Ermita. Des de la Direcció general, recomanen no consumir els productes. Es troben afectades un total de 490,6 tones de productes carnis. La gran majoria són de pernil i també embotits.

La Conselleria de Sanitat ja va retirar des del seu anunci aquests productes dels supermercats que comptaven amb algunes remeses com ha sigut el cas de la cadena KUUPS i de Family Cash, dels supermercats de Torrent, Museros, Xàtiva, Alzira o Ontinyent. Una gran part dels productes afectats es troba en una nau d’Alzira, Bocairent, Xest i Real de Montroi.

En aquests moments es manté l’alerta sanitària del pernil i es recomana en cas de tenir algun dels productes d’aquestes marques evitar el seu consum. La recerca segueix oberta, i des dels organismes de Sanitat continuen treballant coordinadament.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =

cultura diputacion de valencia
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou