caixa popular

S'habilitarà doble sentit en tota l'avinguda de l'Oest mentres duren les obres en Sant Vicent

S'habilitarà doble sentit en tota l'avinguda de l'Oest mentres duren les obres en Sant Vicent
14/07/2017 -

L’Ajuntament habilitarà doble sentit per a la circulació en tot el traçat de l’avinguda de l’Oest mentres duren les obres de reurbanització en l’entorn dels carrers Padilla, Periodista Azzati i Sant Vicent. Així ho ha anunciat este matí la regidora Sandra Gómez, al terme de la reunió de la Junta de Govern en què s’ha aprovat l’adjudicació de l’obra

Durant este mes s’estan realitzant les obres prèvies d’urbanització, que es preveu que estaran concloses els primers dies d’agost. En eixe moment començaran les obres d’urbanització de la zona, per un període de 3 mesos.

“Per a facilitar l’accés al centre urbà, tant dels veïns residents com dels usuaris dels nostres comerços del centre històric i el propi Mercat Central, s’ha decidit habilitar la doble direcció de la circulació de vehicles de l’avinguda Oest, des de la plaça de Bruges fins a la plaça de Sant Agustí”, ha explicat Gómez. Este canvi es realitzarà en els pròxims dies, amb el temps suficient abans de començar les obres d’urbanització i del tall del carrer de Sant Vicent.

REHABILITACIÓ DE L’EDIFICI DE SOGUERS, 12

La Junta de Govern ha aprovat també l’encàrrec a la Societat Municipal AUMSA de la rehabilitació de l’immoble situat en el número 12 del carrer Soguers. L’actuació compta amb una partida pressupostària de 550.771 euros i, tal com s’ha informat des de la Regidoria de Desenvolupament Urbà, a falta de la redacció del projecte, que forma part de l’encàrrec, la intenció és habilitar una vivenda per planta, la qual cosa donaria un total de 4 vivendes.

L’edifici actualment es troba cobert amb una malla de protecció i un bastida per a evitar el risc de despreniments. La seua rehabilitació ha sigut una reivindicació veïnal històrica, a la que dóna resposta l’Ajuntament, la qual cosa permetrà ampliar el parc de vivenda pública i donar una oportunitat a les persones que ho necessiten.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 11 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou