Semifinal en el I Trofeu Ciutat de Torrent

Semifinal en el I Trofeu Ciutat de Torrent
25/07/2016 -

Dijous a la vesprada es va disputar la jornada inaugural de la primera seminfinal del I Trofeu Ciutat de Torrent. El trinquet José María Veguer va acollir aquesta eliminatòria que va ser para Miguel, Dani i Héctor II, després de superar a Marc, Javi i Carlos per 60-50.

Durant tota partida els jugadors van estar esforçant-se al màxim, els dos equips van demostrar la mateixa iniciativa en el joc fins a l’últim moment, amb un marcador molt ajustat. Defensar, utilitzar l’escala com a recurs, “tallar corda”, van ser algunes de les tècniques empleades per aquests mestres.

La regidora d’Esports, Nadia Marín, acompanyada de diferents membres de corporació municipal, no es van perdre la partida i van gaudir de l’eficàcia i del bon treball d’aquests grans jugadors. “Ha estat una partida que ens ha mantingut a tots expectantes fins a l’últim moment, a causa de la qualitat dels jugadors. Estic molt satisfeta per l’organització de l’I Trofeu Ciutat de Torrent, i sobretot per poder acollir a aquests professionals en el nostre trinquet”, ha declarat Nadia Marín.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra