caixa popular

Segon voluntariat pel valencià

Segon voluntariat pel valencià
10/04/2017 -

Des de hui i fins al pròxim dilluns 24 d’abril tot el personal municipal podrà sol·licitar la seua inscripció en el segon voluntariat pel valencià organitzat per l’Ajuntament de València, una iniciativa que va tindre un gran èxit de participació l’any passat i que enguany es repeteix amb el mateix objectiu: fomentar l’aprenentatge i la normalització del valencià per poder millorar el servici que s’ofereix a la ciutadania des del consistori.

“Amb aquest segon voluntariat pel valencià consolidem l’aposta que vàrem fer des del Govern de la Nau l’any passat. De les 258 persones que varen participar en la primera edició 161 eren aprenentes, amb la qual cosa podem estar molt satisfets perquè totes eixes persones han millorat la seua capacitació amb el benefici directe que això comporta per als veïns i veïnes de la ciutat a qui atenen en el dia a dia”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Les persones voluntàries i les aprenentes que participen en el voluntariat es comprometen a compartir mitja hora de conversa dues vegades a la setmana per perfeccionar l’ús del valencià. L’intercanvi es desenvoluparà entre el pròxim 5 de maig i el 14 de juliol, en horaris proposats de 9.30 a 10 hores o de 13 a 13.30 hores al centre de treball de les persones participants (l’Ajuntament, Tabacalera o uns altres edificis).

Aquesta activitat l’organitzen el Servici de Formació, Avaluació i Carrera i el Gabinet de Normalització Lingüística (GNL), en col·laboració amb Escola Valenciana, amb la intenció de posar en contacte persones voluntàries (valencianoparlants amb el certificat de nivell mitjà o superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià), que vulguen conversar amb persones que volen començar a parlar valencià (aprenentes). Entre totes les persones participants es repartiran uns quaderns didàctics. A més, s’han editat mig centenar de cartells per difondre el voluntariat pels distints centres de treball de l’Ajuntament.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 11 =