caixa popular

Segona ronda de tallers participatius sobre el pla especial de protecció de Ciutat Vella

Segona ronda de tallers participatius sobre el pla especial de protecció de Ciutat Vella
15/05/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, ha anunciat que demà comença la segona fase dels tallers participatius sobre el pla d’especial protecció (PEP) que afecta Ciutat Vella, l’elaboració del qual està oberta a la participació de les associacions de veïns i col·lectius professionals.

Sarrià ha explicat que la setmana passada es va presentar a les persones que hi han participat les conclusions de la primera fase sobre diagnòstic de la situació del barri, en què es van abordar qüestions de planejament, patrimoni, infraestructura verda, activitats, usos i dotacions. Segons ha explicat, l’objectiu del Pla especial de protecció, PEP, de Ciutat Vella és “unificar en un únic document els cinc plans especials de protecció i reforma interior i els quatre plans de protecció del districte” per a “guanyar agilitat administrativa, revitalitzar els barris i millorar el nucli històric de la ciutat”.

Així mateix, ha destacat l'”aposta” per elaborar aquest document amb “una alta participació ciutadana”. D’aquesta manera, conclosa la primera fase de tallers, a partir de demà comença la segona fase, que se centrarà en les propostes i aportacions de les persones que hi participen. Així, demà tindrà lloc el taller sobre el barri del Carme a l’Hostal de Morella; el dia 23, el de Mercat i Velluters al Rector Peset, i finalment el dia 31 serà el torn de la Seu-Xerea i Sant Francesc. Tots es realitzaran en torn de matí a les 11.30 h, i de vesprada a les 18.30 h. I, tal com s’ha anunciat, és necessari confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a participa@cercle.es o telefonant al 601 027 256.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 3 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic