Se suspén l’intent d’entrar al Llibre Guinness dels Rècords en cuinar 3.000 paelles alhora

Se suspén l’intent d’entrar al Llibre Guinness dels Rècords en cuinar 3.000 paelles alhora
01/10/2016 -

Els organitzadors de l’intent de rècord Guinness de cuinat de paelles simultànies han decidit la suspensió de l’esdeveniment. La decisió l’han presa davant la impossibilitat de satisfer les creixents exigències necessàries per batre el rècord, que han dificultat l’assistència massiva, així com la coincidència amb uns altres esdeveniments multitudinaris en la ciutat en les hores prèvies i posteriors a la que s’havia programat esta activitat.

Des de la Junta Central Fallera es reconeix i s’agraïx l’extens treball fet per La Fallera per la seua gran implicació i per donar viabilitat al repte del rècord. En la mateixa línia, des de l’organisme autònom també es vol agrair i posar en valor l’esperit festiu de totes les persones que havien fet la reserva per participar en l’esdeveniment.

Amb motiu de la celebració de partits de futbol del València Club de Futbol al camp de Mestalla i del Llevant Unió Esportiva al Ciutat de València i la carrera solidària contra el càncer l’Ajuntament mantindrà el dispositiu d’aparcaments que la Policia Local havia preparat per donar servici als aficionats.

tags

imed hospitales
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − five =

neteja viaria
gestion de talento
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra