Sant Marcel·lí avança en el pla de millora del barri

Les 122 noves places d’aparcament és la primera actuació de l’Estudi de Millora de l’Espai Public de Sant Marcel·lí

Foto: facebook.com/avv-barri-sant-marcelli

Sant Marcel·lí avança en el pla de millora del barri
04/01/2017 -

La primera actuació de l’Estudi de Millora de l’Espai Públic de Sant Marcel·lí ja s’ha engegat en aquest barri valencià amb la creació, fa unes setmanes, de noves places d’aparcament.

Aquest projecte, que va ser impulsat per l’Associació de Veïns del Barri de Sant Marcel·lí, compta amb 122 places d’aparcament públic, situades al final del carrer Salvador Peris amb Pío IX. Una iniciativa que, sens dubte, beneficiarà a molts veïns, sempre que es respecten les normes de circulació, que assenyalen aparcar utilitzant el menor espai de superfície possible, amb l’objectiu de facilitar l’aparcament a la majoria de veïns.

Aquesta instal·lació de places d’aparcament ha generat una altra sèrie d’avantatges per a la millora del barri, ja que es realitzarà una plantació d’arbres en el lloc, així com una zona d’espera per als familiars dels alumnes del col·legi públic Ramiro Jover.

Així mateix, una vegada es va finalitzar amb la creació d’aquestes 122 places d’aparcament, les obres van continuar amb l’ampliació de la vorera del carrer Salvador Peris, i amb la connexió amb el carrer Alcalà de Xivert.

Primers passos d’un estudi de millora de Sant Marcel·lí, que va comptar amb una gran participació ciutadana, i que, segur, ajudarà a millorar la qualitat del barri.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ocho + 1 =

cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra