caixa popular

Sandra Gómez relaciona el creixement turístic de València amb l'estratègia de promoció econòmica i la col•laboració amb el sector

Sandra Gómez relaciona el creixement turístic de València amb l'estratègia de promoció econòmica i la col•laboració amb el sector
26/12/2016 -

Les pernoctaciones en la ciutat de València durant l’any 2016 s’han incrementat un 9,2% respecte a les contabilitzades el 2015 (3.881.403 persones s’han allotjat en la ciutat, i l’estada mitjana ha augmentat un 6,5% -2,36 nits-). A més, entre gener i novembre van arribar 2.689.254 passatgers a l’aeroport, un 14,3% més que l’any anterior, i s’ha produit un destacat increment en les connexions aèries.

Amb estes i altres dades, la regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha explicat este divendres la millora que ha experimentat el sector turístic en la ciutat de València “gràcies a una estratègia de promoció econòmica de la ciutat i a una estreta col·laboració amb la resta de les Administracions, el sector empresarial i els professionals”.

La regidora ha aprofitat la seua intervenció per a ressaltar la importància del turisme com a motor de creixement econòmic, i com a mitjà per a posar en valor del nostre patrimoni cultural, natural i identitari. Així mateix, Sandra Gómez ha recordat que l’equip de govern treballa per a impulsar “un model sostenible, participatiu i innovador”.

Sandra Gómez ha manifestat “que fins a fa un temps el turisme es contemplava des d’un punt de vista sectorial i molt centrat en l’activitat promocional. Però perquè una destinació siga competitiva, requereix un enfocament integral. Cal englobar totes les àrees de gestió municipal que incideixen en el seu desenvolupament: cultura, seguretat, transports, equipaments urbans, esports, agenda cultural i esportiva, platges, medi ambient, senyalització, neteja, etc”.

Promovent una major col·laboració

“I en eixa línia estem treballant”, ha afirmat la responsable de Turisme, convençuda “que l’èxit de la destinació depèn que el ciutadà, les empreses i les administracions s’involucren positivament”. Per esta raó, “i amb l’objectiu de recaptar la participació de totes les àrees de gestió de l’Ajuntament i promoure una estreta col·laboració entre tots, constituïm a la fi del passat any esta Comissió i al llarg de 2016 hem treballat per a reforçar la col·laboració entre les àrees i hem creat el Servici de Promoció Econòmica, Internacionalització i Turisme, que s’ocupa de l’impuls i desenvolupament de la Comissió. Este servici ha organitzat nombroses reunions per a fer seguiment de l’acció coordinada en matèria de turisme”.

D’altra banda, Sandra Gómez ha donat compte dels convenis signats amb altres administracions i de l’increment de participació de les empreses en la Fundació Turisme València a través de l’estratègia de programes de producte.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − cinc =