Sandra Gómez rep Shipra Khanna, guanyadora de la segona temporada de Masterchef Índia

Sandra Gómez rep Shipra Khanna, guanyadora de la segona temporada de Masterchef Índia

Sandra Gómez, primera tinent d’alcalde i presidenta de la Fundació Turisme València, ha rebut aquest matí Shipra Khanna, guanyadora de la segona temporada de Masterchef Índia.

La xef índia es troba gravant a València amb motiu del “MasterChef Tour a Espanya” des del 25 de març fins al 6 d’abril.

Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Oficina Espanyola Turisme de Mumbai amb Cox and Kings Ltd, el TT.OO. d’origen britànic més important de l’Índia, per a promoure la gastronomia espanyola entre els viatgers indis.

A més de València, participen en la gravació de la campanya promocional diverses ciutats i regions espanyoles, com ara Madrid, Toledo, Sevilla, Còrdova, València, Barcelona, Bilbao, Sant Sebastià, la Rioja i Castella i Lleó.

La Fundació Turisme València col·labora donant suport en la coordinació i planificació de la jornada, en la qual podran descobrir fins a 5 experiències gastronòmiques diferents: Mercat Central, Paella Experience – Barraca de Toni Montoliu, en Veles e Vents amb Javier Andrés del grup La Sucursal, Tapes en el Colmado Lalola i Aigua de València en el Café de les Hores.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 1 =