40 anys fent valors Caixa popular

Salvador: ‘El Consell està en la senda de la recuperació del transport públic i la mobilitat sostenible’

Salvador: ‘El Consell està en la senda de la recuperació del transport públic i la mobilitat sostenible’
25/09/2016 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador ha afirmat que l’actual Govern valencià està “en la senda de la recuperació del transport públic i apostant per la mobilitat sostenible”. A més, ha assenyalat que “després de 20 anys d’abandó per l’antic govern, l’actual Consell treballa també en una concepció metropolitana del transport”.

La consellera ha assistit a l’engegada de l’ampliació de la Línia 31 de l’EMT fins a la platja de la Patacona d’Alboraia. Una línia que incorpora millores després de firmar el conveni entre el Consell i l’Ajuntament de València per a recuperar el servei que l’antic govern del PP havia eliminat en 2012.

La prolongació d’aquesta línia també ha coincidit amb l’ampliació de la línia 26 fins a Montcada, així com la consolidació de les línies 62 fins a Terramelar, Paterna, i 16 fins a Vinalesa. Es calcula que prop de 400.000 viatgers es podran beneficiar d’aquest acord.

Segons ha recordat la consellera, “aquestes línies van ser eliminades pel govern del PP, que no tenia en compte a les persones. Nosaltres, des del minut zero, hem treballat de manera conjunta en una solució integrada i definitiva per a tota l’àrea de València”.

De fet, ha recordat que en la Llei d’Acompanyament s’inclourà la creació de l’Autoritat Metropolitana del Transport, que entrarà en funcionament en 2017 i ens porta a exigir amb més força la subvenció al Govern central per a poder aconseguir la zona tarifària integral en tota l’àrea metropolitana”.

No obstant això, ha remarcat que “mentrestant, hem volgut donar una solució a aquests municipis als quals, l’any 2012, se’ls va llevar unilateralment el servei. És molt important el treball i les sinergies entre les diferents institucions perquè, en definitiva, estem treballant per a les persones”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra