Salvador anuncia que enguany es beneficiaran 4.000 persones més que en 2015 de les ajudes de lloguer i rehabilitació

Foto: Felivet

Salvador anuncia que enguany es beneficiaran 4.000 persones més que en 2015 de les ajudes de lloguer i rehabilitació
11/11/2016 -

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha mostrat la seua satisfacció pels resultats en la tramitació de les ajudes al lloguer, la rehabilitació i també per a l’informe d’avaluació d’edificis.

En aquest sentit, ha anunciat que enguany es podran beneficiar d’aquestes ajudes 4.383 persones més que en 2015 perquè en total s’han concedit un 150% més d’ajudes. Així, ha explicat que ja s’han publicat els llistats definitius de les ajudes concedides perquè les persones i les famílies el puguen consultar en la web de la conselleria www.habitatge.gva.es

La consellera ha assenyalat que “es demostra una vegada més que gestionem millor els recursos i el nostre objectiu són les persones, ajudar al màxim nombre de gent possible i garantir el dret a l’habitatge”. Així s’ha pronunciat després d’analitzar aquestes xifres durant la reunió que ha mantingut amb la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, així com en les responsables dels serveis territorials de la conselleria a Alacant, Castelló i València. De fet, aquesta mateixa setmana Salvador va tenir una trobada amb els treballadors tant de la direcció general com de les direccions territorials per a traslladar-los el seu reconeixement per la labor i l’esforç realitzat en la tramitació d’aquestes ajudes.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra