40 anys fent valors Caixa popular

Sagredo: “No és casualitat que una empresa com Amazon s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió”

Sagredo: “No és casualitat que una empresa com Amazon s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió”
17/07/2017 -

Comunicat

1. Des de l’Ajuntament de Paterna vam mostrar la nostra satisfacció perquè una multinacional com Amazon haja mostrat interés pel Parc Empresarial Tàctica, una de les 6 àrees empresarials del nostre municipi, per als seus plans d’expansió a la Comunitat Valenciana. Estem convençuts que la instal·lació d’un nou centre de l’empresa nord-americana en sòl paterner pot suposar la creació de llocs de treball i contribuir a la dinamització de la nostra activitat econòmica.

2. L’Ajuntament de Paterna valora molt positivament la relació establida amb Amazon, on la discreció, serietat i eficiència han imperat, donant com a resultat la possible arribada d’una de les empreses més importants del món a la nostra ciutat.

3. Donada aquesta excel·lent relació i coordinació, des del consistori es vol seguir respectant la política de comunicació d’Amazon, per la qual cosa per a detalls concrets de la seua expansió, haurà de ser la mateixa empresa qui decidisca com i quan aportar-los.

4. L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, és qui porta les negociacions amb totes aquelles empreses que desitgen instal·lar-se en el municipi i ostenta les competències en matèria d’empresa, Universitat i Polígons Industrials.

5. L’Alcalde Sagredo ha volgut ressaltar: “No és casualitat que una empresa com Amazon s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió. El nostre municipi és un vertader enclavament estratègic industrial, per situació geogràfica, infraestructures i serveis de les nostres Àrees Empresarials. Nostres més de 1.400 empreses es veuran beneficiades amb la possible arribada d’una multinacional tan important com Amazon, i Amazon de totes elles”.

6. A través d’aquest comunicat, es recorda que la informació oficial de l’Ajuntament de Paterna és la que s’emet a través dels canals de comunicació autoritzats tant del Gabinet de Comunicació com dels diferents perfils de Xarxes Socials del consistori.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra