40 anys fent valors Caixa popular

Roberto Jaramillo obri una jornada sobre transparència i desenvolupament d’ètica institucional

‘La transparència a debat’ és fruit d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Transparència i la Diputació de València

Roberto Jaramillo obri una jornada sobre transparència i desenvolupament d’ètica institucional
04/11/2016 -

El diputat de Transparència i Bon Govern, Roberto Jaramillo, ha obert la jornada ‘La transparència a debat’, un espai de debat fruit de la col·laboració entre la Diputació de València i la Conselleria de Transparència on s’ha pogut “treballar per l’impuls i desenvolupament de l’ètica institucional i les condicions de bon govern”.

Aquesta iniciativa, emmarcada en l’Estratègia GO! #DiputacióValència que es va aprovar l’abril passat, és un dels esforços de la Diputació per a enfortir una “cultura pública de transparència, obertura, innovació social i participació ciutadana”, ha assenyalat Jaramillo.

Càrrecs electes de diverses administracions, tècnics i experts del món universitari han intervingut per a avaluar l’estat de la transparència en els ajuntaments, les diputacions i la seua capacitat com a eina impulsora del canvi i la innovació en l’àmbit local.

La jornada, que s’ha celebrat en ADEIT, ha tancat amb una taula redona sobre mitjans socials i de comunicació, associacions, i ha tingut com a protagonistes a “hackers cívics”, els qui contribueixen a la difusió i divulgació del Govern Obert des del desenvolupament d’aplicacions de tecnologia social o la divulgació en blogs i xarxes socials.

Durant els mesos de novembre i desembre, la Delegació de Transparència i Govern Obert celebrarà noves jornades i Seminaris GO! dirigits a diversos públics i amb la transparència com a eix vehicular.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra