caixa popular

Els veïns celebren la reurbanització del carrer Murta de Benimaclet

Els veïns celebren la reurbanització del carrer Murta de Benimaclet
23/03/2018 -

El veïnat de Benimaclet celebrarà aquesta vesprada la reurbanització del carrer la Murta. Les obres han suposat una millora en les voreres d’aquest carrer emblemàtic del barri: s’han eixamplat les voreres, i fins i tot s’ha habilitat espai de vorera en algunes parts del carrer que no en tenien. El carrer tampoc comptava amb rebaix en els rastells, per la qual cosa s’ha actuat per tal de facilitar l’accessibilitat i, finalment, s’ha reduït el nombre de places d’aparcament, ja que l’abundància de vehicles estacionats que es registrava fins ara dificultava l’ús de les vies per part de les i els vianants.

A més, la regidora Fàbregas Santana ha recordat que “aquest carrer uneix el centre del barri amb dos col·legis públics, el Pare Català i el col·legi municipal Benimaclet, on es podria fer una ruta escolar segura si el carrer Murta es reurbanitzara. Amb aquesta primera fase hem prioritzat un dels carrers més importants del barri de Benimaclet i posteriorment a aquest procés es podrà continuar la segona fase”.

L’esdeveniment d’aquesta vesprada, organitzat per l’associació de veïns de Benimaclet, suposa el colofó al procés participatiu desenvolupat en el barri durant el procés DecidimVLC 2016/2017.

En conjunt, els projectes de l’edició 2016/17 del programa Decidim VLCl arriben, hui dia, a un nivell d’execució del 70%, mentre que els projectes del curs anterior se situen en el 90%. La delegada de Participació Ciudana i Govern Obert, Neus Fàbregas Santana, ha assegurat que aquestes dades “demostren l’èxit de la iniciativa DecidimVLC i el compromís d’aquest equip de Govern per convertir en fets els processos participatius pels quals el veïnat ha decidit apostar com a manera de millorar el barri”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig