caixa popular

Es renova la sala de premsa municipal

Es renova la sala de premsa municipal
08/02/2018 -

La regidoria de Govern Interior ha decidit afrontar la reforma de la sala de premsa de l’edifici de la Casa Consistorial de la plaça de l’Ajuntament, per tal d’atendre les necessitats de la Corporació Municipal. Es tracta d’una intervenció que tindrà un cost total d’11.657,09 euros, que correspon al pressupost total del material i la instal·lació. El disseny ha sigut fet pel personal municipal de la Secció de Normalització Documental i Imatge Corporativa.

Com ha explicat el regidor de l’àrea, Sergi Campillo, l’objectiu és actualitzar l’espai, “ja que pel pas del temps, molts dels seus elements han quedat estèticament desfasats. Hi ha materials com les lletres corporatives que formen el logotip de la paret que tenen molt de temps i per tant, es troben desgastades, la taula de presentacions i compareixences no permet ocultar els cables dels micròfons dels mitjans de comunicació ni cap tipus de connexió electrònica, amb perill d’ensopegades. Igualment, no es poden fer projeccions digitals de les informacions, cartells o campanyes amb la qualitat i tecnologia que hui es requereix. En aquests moments les projeccions es fan sobre suports precaris de fusta on es peguen els cartells i, en conjunt, l’impacte visual que transmet és millorable”.

Així, amb mitjans propis de l’ajuntament, en concret de la Secció de Normalització Documental i Imatge Corporativa que va crear el Govern de la Nau, s’ha preparat un nou disseny de l’espai de la sala, intervenint-se fonamentalment en la zona de compareixença de les autoritats, entitats o responsables polítics. Així, es crearà un entorn diferent canviant el frontis, on la identitat institucional -mantenint les lletres corporatives com a signe de distinció- no estarà diluïda en una paret, sinó que descansarà sobre un fons del perfil de la “casa de la ciutat” i s’acompanyarà del logotip i la icona “VLC”, ja molt reconeixible en les xarxes socials municipals.

El material d’aquest frontis és antireflectant a fi d’evitar que en la utilització de llums i flashos hi haja reflexos i contrastos. La nova taula central permetrà fer un canvi funcional respecte a l’actual, ja que es permetrà l’ocultació del cablejat, les connexions a portàtils, amb un espai ocult per a deixar, carpetes, bosses, motxilles…

COLORS CORPORATIUS QUE NO S’IDENTIFIQUEN AMB CAP PARTIT

El cromatisme reforça el groc corporatiu de la senyalística municipal i les xarxes socials, de forma que es distancia de la imatge corporativa de qualsevol dels partits representats en l’Ajuntament. A més, s’incorpora un monitor de 65 polzades, que permetrà la projecció de xicotets espots, imatges de campanyes en 3D, cartells i uns altres productes comunicatius com flyers, o elements de merchandising o packaging.

“Amb aquest nou disseny de la sala de premsa, es pretén que l’Ajuntament de València projecte en les seues comunicacions amb la ciutadania i els mitjans de comunicació una imatge moderna, ordenada i eficient en un espai confortable, útil i molt actual tecnològicament. I tot això ho hem fet amb el nostre propi equip de dissenyadors, que a més coneixen perfectament la imatge corporativa de l’Ajuntament, perquè estan actualitzant-la i posant-la en valor”, ha dit el regidor Campillo, que ha afegit “que la imatge corporativa de la institució, a la qual el govern anterior no feia cas, és fonamental perquè transmet els valors com a organització. Per això l’equip de govern de Joan Ribó aposta per posar-la en valor. La renovació de la sala de premsa és un pas més en aquest full de ruta”.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 8 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata