Rellança el teu negoci amb la ‘Intel·ligència Comercial’

El coach Eduardo Sánchez dóna les claus per a augmentar les vendes en la xarrada de l’Associació de Comerç i Serveis de Torrent

Rellança el teu negoci amb la ‘Intel·ligència Comercial’

A un mes de què se celebre la Mostra Empresarial 2017 de la ciutat de Torrent, la Associació de Comerç i Serveis han organitzat l’última xarrada per als seus associats i tots aquells interessats a augmentar el seu nivell de vendes en la seu de la ACST. El coach Eduardo Sánchez ha protagonitzat la interessant xarrada en la qual ha donat 8+1 clau per a aconseguir l’objectiu de la venda sota la premissa de la ‘Neuroventas, Intel·ligència Comercial’.

El món comercial ha evolucionat amb el pas dels anys i en l’actualitat servir allò que el client demanda és simplement despatxar. El venedor ha de reciclar-se i aprofitar-se de totes les tècniques i aplicacions que les noves tecnologies posen al seu abast doncs el client potencial també ha evolucionat i és necessari connectar amb ell, escoltar-li i descobrir les seues necessitats doncs com tot en esta vida, en el món comercial o et recicles o mors.

En la interessant xarrada, Eduardo Sánchez va destacar vuit punts en els quals tot aquell que vulga aconseguir el seu objectiu (tancar una venda) ha de centrar-se. La tècnica del contrast, la gratificació immediata, la il·lusió d’escassetat, la reciprocitat, les ofertes personalitzades, l’ajuda a comprometre’s, l’afinitat, explicar històries i una trucada a l’acció entre els punts vitals per a tancar eixa ‘anhelada’ venda. “L’ABC en el món comercial és que sempre es produeix una venda: o embenes el teu producte o compares una excusa, però sempre es produeix una venda. La veritat és que tots sabem que un client content sempre torna acompanyat per açò cal cridar a l’acció. El ítem més important és la trucada a l’acció, sempre cal entendre que el negoci es produeix quan la venda es tanca. Cadascun ha d’adaptar el seu estil però els clients perceben les coses d’una forma determinada i la neurociència ens dóna informació per a persuadir-los i aconseguir la venda”, assenyalava el coach Eduardo Sánchez en la seua xarrada.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra