Reindustrialització i polítiques d’ocupació, prioritats per a la Conselleria d’Economia per al 2017

Reindustrialització i polítiques d’ocupació, prioritats per a la Conselleria d’Economia per al 2017
03/11/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat en compareixença en Les Corts les línies fonamentals dels pressupostos previstos per a 2017. Els augments més destacats tenen a veure amb la reindustrialització del territori i l’aplicació de polítiques concretes per a la inserció laboral i la formació específica.

En paraules de Climent, «els principals objectius del pressupost per a 2017 de la Conselleria són entre altres; afavorir l’ocupació de qualitat i el creixement econòmic sostenible, la transformació del model productiu, coadjuvar en el procés de reindustrialització que impulsa el Consell mitjançant el reforç de les accions dirigides a les xicotetes i mitjanes empreses”. A més a més, s’ha treballat especialment en els comptes previstos en 2017 per afavorir la internacionalització de les nostres empreses, donar-li impuls a les polítiques energètiques cap a la sostenibilitat i lluitar per obtindre un model de comerç equilibrat.

En el 2017, el pressupost de la Conselleria ascendeix a un total de 367.421.550,00 euros, és a dir 30,4 milions d’euros més que en 2016, la qual cosa representa un 9% més, “demostrant-ne amb això el protagonisme i rellevància que es concedix a l’impuls de les polítiques de reindustrialització, innovació, foment de l’ocupació i inserció laboral, promoció de l’emprenedoria, i potenciació del comerç de proximitat, polítiques totes elles que compten amb un pressupost creixent”, en paraules de Climent.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra