caixa popular

Cinc milions d'euros per a regenerar el barri del Cabanyal

Cinc milions d'euros per a regenerar el barri del Cabanyal
15/09/2017 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el conveni signat per l’Ajuntament amb la Conselleria d’Habitatge per a regenerar i renovar el Cabanyal. Arran d’aquest acord, l’Ajuntament ja pot disposar de 4,9 milions d’euros, que destinarà a la concessió d’ajudes per a la construcció i rehabilitació de vivendes de l’esmentat barri. Així ho ha anunciat hui la portaveu del Govern Municipal, Sandra Gómez, en concloure la reunió en la qual també s’ha acordat, entre altres assumptes, la posada en marxa del plan “Orriols es mobilitza, per a millorar la inserció social i laboral del veïnat d’aquest barri”.

Sandra Gómez ha explicat que aquesta iniciativa, impulsada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic i la d’Inclusió Social, contempla destinar 4 tècnics per a treballar en la inserció social i laboral de les persones que viuen en aquesta zona (on l’índex d’atur supera a la mitja de la resta de la ciutat), i requerisquen una atenció especial”.

“A més d’aquests dos acords, que contribuiran a la revitalització de dos barris concrets de la ciutat, a la Junta de Govern Local s’ha donat compte d’altres assumptes que repercutien en el benestar de la ciutadania com, per exemple, el manteniment del període mitjà de pagament a proveïdors, que durant el mes d’agost ha sigut de 5,6 dies”, ha afegit la regidora.

Sandra Gómez ha aclarit “que aquesta xifra podria considerar-se de record històric, ja que es troba 10 vegades per davall de la xifra de l’últim agost de l’anterior equip de govern municipal, en 2014, quan el període mitjà de pagament a proveïdors era de 55 dies”. Per altra banda, la reducció d’aquesta xifra implica “un considerable estalvi d’interessos de demora que en l’esmentat any va arribar fins als 7 milions d’euros, uns diners que no generava servici a la ciutadania”.

A la Junta de Govern també s’ha decidit proposar al Ple l’aprovació d’un reglament per a la Mesa d’Envelliment Actiu i Participatiu, “amb l’objectiu de regular aquest instrument que permés la participació de les entitats i consolidar eixa implicació”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

sempre teua
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic