caixa popular

Finalitzen les reformes als vestuaris del poliesportiu municipal de Catarroja

Finalitzen les reformes als vestuaris del poliesportiu municipal de Catarroja
30/08/2017 -

Les obres de rehabilitació dels vestuaris de futbol del poliesportiu municipal de Catarroja ja han finalitzat i, de seguida, els usuaris podran fer-ne ús. L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, ha invertit en la reforma quasi 300.000 euros.

Amb la intervenció, s’han reparat els desperfectes que presentaven els vestuaris. D’aquesta forma, s’ha procedit a renovar la instal·lació d’energia solar per a l’aigua calenta, que no funcionava; s’han solucionat els problemes d’humitats, filtracions i despreniments i s’han modificat els materials d’acabat.

Així mateix, s’ha instal·lat una descalcificadora en el subministrament d’aigua i la il·luminació ha passat a ser de tipus led. Per últim, s’han adaptat els vestuaris per a complir amb els criteris d’accessibilitat. Fins ara, les persones amb mobilitat reduïda tenien dificultats per a utilitzar-los, ja que les instal·lacions tenien escalons i no existien recorreguts accessibles a l’interior dels vestuaris ni dels banys.

Més reformes al poliesportiu

A banda de la rehabilitació dels vestuaris, el consistori ha finalitzat també les obres a les pistes de frontó. En aquest cas, s’han invertit més de 60.000 euros en la posada a punt de l’espai esportiu amb una millora del mur lateral. A més, també s’ha reforçat l’enllumenat de la piscina, que fins ara no comptava amb il·luminació nocturna i s’ha instal·lat un punt del servei de préstec de bicicletes Catarroda.

Pel que fa a les obres de la consergeria i els accessos al poliesportiu, està previst que finalitzen la pròxima setmana. Aquesta intervenció compta amb un pressupost de 48.000 euros aproximadament. Pròximament, també es traurà a concurs la licitació per a canviar la gespa dels camps de futbol i futbol 7.

Segons el regidor d’Esports, Alejandro García la reforma integral dels vestuaris era “una necessitat” per als usuaris del poliesportiu. “S’han solucionat tots els problemes que hi havia i, a més, s’han dissenyat uns vestuaris molt més funcionals”, ha explicat. Segons García, aquest és “un pas més en la millora de les instal·lacions esportives de Catarroja que continuarà amb la reforma dels vestuaris del camp de futbol Mundial 82, on ja s’està treballant perquè les instal·lacions puguen obrir-se al més prompte possible”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + tres =

sempre teua
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic