40 anys fent valors Caixa popular

Mislata invertirà enguany 350.000 € en redissenye urbanístic del carrer Hospital

L’Ajuntament pretén crear una avinguda enjardinada d’accés al futur centre hospitalari Manuela Solís

Ajuntament de Mislata

Mislata invertirà enguany 350.000 € en redissenye urbanístic del carrer Hospital
25/01/2017 -

Amb l’antic Vázquez Bernabeu infrautilitzau, el carrer Hospital és hui un carrer més de Mislata. Compta amb una calçada de doble sentit i un passeig arbrat pel qual transitaven principalment els joves que estudien en l’IES Martín i Soler i en el Centre Integrat de Formació Professional.

En els pròxims anys, a mesura que vaja executant-se la inversió de 100 milions d’euros anunciada per la Generalitat per a reformar l’hospital de Mislata i integrar-ho a la xarxa de salut pública -passarà a cridar-se Manuela Solís, en homenatge a la primera dona valenciana llicenciada en Medicina-, els serveis assistencials augmentaran i amb ells el tràfec del carrer Hospital, principal via d’accés al recinte hospitalari.

Per este motiu, el govern municipal ha decidit projectar la reurbanització del carrer Hospital per a 2017, el projecte estrella dels pressupostos aprovats per la Corporació per al present exercici. L’Ajuntament ja treballa amb diverses solucions paisatgístiques que faran d’este carrer una de les grans avingudes de Mislata. I encara que el futur disseny urbanístic encara no està decidit, l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, anuncia que seguirà la mateixa filosofia de reurbanitzacions anteriors: “Recuperar espais per a la ciutadania, donant prioritat als vianants sobre els vehicles i dotant-los de més espais enjardinats, per a fer de Mislata una ciutat més accessible i més habitable”.

El govern de Bielsa ha pressupostat el redissenye urbanístic del carrer Hospital en 350.000 €, la més abundant de les inversions incloses en el pressupost municipal, però no l’única. Els comptes municipals per a 2017 inclouen també altres 250.000 € per a la rehabilitació de les instal·lacions esportives del complex poliesportiu de la Canaleta, prop de 90.000 € per a la reurbanització del carrer Castelló, 85.000 € per a l’asfaltat de carrers, 65.000 € per a la pavimentació dels accessos al col·legi Almassil o 60.000 € per a la reforma de la Llar del Quint.

L’annex d’inversions dels pressupostos es completa amb un pla de “renting” d’ordinadors per a l’Ajuntament, diversos parcs infantils, la construcció de nínxols en el cementeri, la renovació del mobiliari de l’avinguda Blasco Ibáñez, la reforma del centre cívic de l’avinguda de la Pau i de la sala de lectura de Santa Cecilia i el condicionament d’un local en el carrer Mariano Benlliure per a ús sindical.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seven + 3 =

ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
biopark