caixa popular

Rècord indiscutible de València Extra: Més de 200.000 pàgines visitades i 118.000 usuaris en 6 mesos

Gràcies a tots vosaltres per confiar en tot l’equip de València Extra

Rècord indiscutible de València Extra: Més de 200.000 pàgines visitades i 118.000 usuaris en 6 mesos
22/12/2016 -

Hui València Extra està d’enhorabona. No es tracta del sorteig de la Loteria de Nadal que esperem que repartisca sort on més ho necessiten. Tal dia com hui, el 22 de Juny obríem una nova finestra informativa en la Comunitat València. Un mig emprenedor, potent, nascut de l’experiència de grans grups de comunicació obria les seues portes amb molta il·lusió.

L’equip de València Extra ha anat oferint noves seccions, nous continguts. Cada dia arriba a més pobles de les nostres comarques on València Extra ofereix un punt singular, el punt extraordinari de la informació. Hui tot l’equip us vol donar les gràcies. València Extra tanca el semestre amb un rècord de previsió en tots els sentits. Supera les més de 200.000 pàgines visitades i compte ja amb més de 118.000 usuaris en tot aquest temps. Així mateix cada mes, València Extra supera les seues visites amb un creixement del 20 al 30%.

Dades des de Juny fins al 30 de novembre 2016. Font: Google Analytics

estadisitcas2 estadisticas1

Tota nova aventura informativa quan arranca suposa un gran repte. En un mercat tan complet, els mitjans han d’oferir punts singulars i per aqueix motiu, València Extra hui vol agrair la col·laboració de milers de col·lectius que ja formen part de la nostra xarxa per a informar dels esdeveniments més extraordinaris dels nostres barris, els nostres pobles i totes les ciutats de la Comunitat.

Gràcies també a tots els patrocinadors, institucions i representants de tots els àmbits que ens han obert les seues portes des de pràcticament l’inici d’aquesta aventura. Però sobretot gràcies a vosaltres per connectar cada dia amb nosaltres per estar informats del vostre barri, ciutat o poble i dels racons més autèntics de la nostra terra. Hui València Extra compleix 6 mesos però sens dubte hi ha un futur apassionant que esperem compatir amb tots vosaltres.

Gràcies per formar part del punt extraordinari de la informació.


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + divuit =