caixa popular

Rècord de participació en la Fira Empresarial del 2016

Els assistents van poder gaudir d’activitats dirigides per a tot tipus de públic congregant a més de 3000 persones

Rècord de participació en la Fira Empresarial del 2016
20/12/2016 -

Este cap de setmana ha tingut lloc la Fira Empresarial del 2016 en el Centre Comercial Les Américas de Torrent, en la qual s’ha aprofitat per a commemorar el 25 aniversari del mateix Centre Comercial.

Divendres i dissabte es van poder visitar els stands de quasi 40 entitats i els assistents van poder gaudir d’activitats dirigides per a tot tipus de públic congregant a més de 3000 persones. Una xifra rècord que no s’havia registrat des de 1991, data de la fundació del Centre Comercial.

Divendres al matí va tenir lloc la inauguració a la qual va acudir l’alcalde Jesús Ros així com un nodrit grup de la corporació municipal. A més, l’acte va estar amenitzat per l’actuació de Cloud Nine.

A la vesprada, els assistents van poder gaudir del xou de la Patrulla Canina i de l’actuació del cor nadalenc infantil de l’Escola Musical Allegratto. A més, també va actuar el grup de percussió de ADISTO i la jornada es va clausurar amb l’actuació del duo musical Cloud Nine (especialistes en covers de pop passades pel tamís del soul, jazz i R&B).

A partir de les 21 h la diversió es va traslladar a la planta inferior de C. c. de les Américas on va actuar el Cor dels Rocieros de Torrent i d’un tablao flamenc a càrrec del Pub Al Andalus, mentre els assistents van gaudir de degustacions d’aliments.

El dissabte, la Patrulla Canina va tornar a realitzar una exhibició. Els més xicotets van poder gaudir d’activitats d’animació i els més majors van participar en demostracions de zumba i bailoterapia a càrrec de American Fitness.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 6 =

oceanografic aniversario
mas mislata