Reaccions de Compromís per Paterna als atacs del PP

Reaccions de Compromís per Paterna als atacs del PP

Des de Compromís per Paterna es troben molt sorpresos per les declaracions fetes des del PP acusant a Compromís de donar cobertura a tres contractacions “opaques”. “Per a donar lliçons d’ètica primer cal tindre’n. Aquells que es pagaren viatges a la Xina, que gastaren centenars de milers d’euros en empreses d’amics i que utilitzaren l’empresa pública per crear una xarxa clientelar per traure’n profit electoralment, no ens poden donar lliçons de res”.

A més, recorda que “el passat juliol, el plenari de l’Ajuntament, va aprovar per UNANIMITAT la creació d’una comissió d’investigació per a analitzar TOTES les contractacions de personal directiu DES DE LA CREACIÓ de l’empresa. A més, aquests últims llocs de treball estan condicionats a l’auditoria anual, de compliment legal, que passa l’empresa”. Ha manifestat Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna i futur president de GESPA.
Compromís critica també que siga el PP qui s’atrevisca a criticar quan ells contractaven directius a dit i amb clàusules amb blindatge. “Tenien pactada una antiguitat anterior a la creació de l’empresa, tal com denunciarem l’any passat. Tirar als directius posats a dit pel PP ens va costar als paterners i paterneres moltíssims diners. Ara, només tres mesos”.
De totes formes, des de la formació valencianista afirmen que esperaran les resolucions de la Comssió d’Investigació i de l’auditoria anual abans de prendre cap decissió.

tags
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 4 =