caixa popular

Qui es menjarà el tortell en el Valencia CF?

Qui es menjarà el tortell en el Valencia CF?

El Valencia viu una crisi profunda. Els quatre gols encaixats pel Celta a Mestalla van aprofundir més els problemes i van aparéixer els crítics. Dies abans, quan Prandelli deixava el club, Jesús García Pitarch també va intentar dimitir. Però Layhoon no ho va permetre.

La presidenta va detenir en les seues intencions a un Suso que ha sigut un dels que ha mantingut el projecte de Peter Lim avance. Clar, dins dels seus marges, ja que com a subordinat ha de fer cas al que li diuen. Fitxar segons el tresor.

Com a director esportiu, hi ha diversos sectors de l’afició que demanen el seu cap. Per a alguns ell és el culpable de la mala qualitat i sobretot el poc compromís d’alguns jugadors que han arribat a Mestalla. Per a uns altres, també seria en part responsable de les eixides doloroses de l’estiu.

En qualsevol cas, esta és la típica actitud del que s’acarnissa amb l’empleat que no pot contradir al seu cap. Però hi ha alguns que no estan en el rol d’aficionats i que van estar a càrrec del club en temps millors, com Paco Roig, que pensen que Jesús García Pitarch “ha fet una merda d’equip”, com va declarar a Jugones. Opinions són opinions.

Durant esta setmana Suso ha viatjat per Europa intentant captar a alguns jugadors; ja va viatjar a Londres per a veure a Obi Mikel (que podria acabar a Xina) i ahir ja estava a Itàlia reunint-se amb directes de la Juve per a afirmar a Zaza en un últim intent. El responsable de fitxar té un cartell de “estic treballant per a vosté” sobre el pit i això cal valorar-ho.

Però veritat és que cap dels noms que sonen són de futbolistes importants, de jugadors que siguen ambicionats per clubs grans del continent. Para quin mentir-nos? Pràcticament cal convéncer als qui vulguen venir perquè a ningú l’atrau un club que està en el final de la classificació i d’on tots volen escapar. Un equip que a més és propietat d’un empresari estranger que no ha sentit l’aclaparament dels valencianistes en la seua ciutat.

Peter Lim és el que dirigeix els fils i el que decideix amb els seus diners i accions, però és molt probable que Suso es veja obligat a menjar-se el tortell en esta festa de Reyes.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata